Kocurek z tyłu to będzie jak zostaną zakończone mody w tym miejscu
Czyli dołożenie tylnych lotek na szybę klapy tak jak w przedlifcie Variant R, a później już montowane w standardzie w wyższych modelach w polifcie.
Jedna sztuka już zakupiona, ale brak drugiej, chce założyć tylko oryginał i chyba trzeba będzie kupić z ASO VW ale cena za sztukę trochę mnie zniechęca z zakupem: 318.94 zł (po moich zniżkach na tą część 30%) cena: 223.26 zł
Trzeba będzie chyba zapłacić bo już wchodzi MK8 i za raz zacznie brakować w magazynach takich części do MK7

Do tego zdjęcie wszystkich emblematów z klapy i przyklejenie tylko "GTD" ale to będzie zrobione w końcowym etapie mojego projektu bo chce oddać autko na detailing gdzie i tak ściąga się wszystkie emblematy, a więc założone zostaną tylko docelowe "GTD" które już leżą i czekają na swoją kolej w modach.

Co do dokładnego założenia emblematów też nie ma problemu można wszystko znaleźć w informacjach od VW:

A na koniec wpadną tyle lampy LED z Variant-a polifta.
I tyłeczek będzie skończony
A do tego zbieram też inne części na inne mody, ale to za jakiś czas będę się chwalił.
Cóż mam ograniczony budżet na te auto, a więc pomału się kompletuje części i się działa przy autku
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa