Poradźcie i doradźcie jak zorganizować poniższe 3 działy
- pozostałe (w forum Pytania) - tu z założenia miało wpadać wszystko techniczne i quasi-techniczne (np. pytanie w stylu "jaki ASO polecacie do wymiany rozrządu") pytania które nie da się jednoznacznie przypisać do innych działów
- wizualne (w forum Modyfikacje) - tu z załażenia miały trafiać wszystkie modyfikacje całych "gadżetów" (np. park assist, sign assis, wymiany oświetlenia) oraz wszelkie pytania związane z "zmodzeniem" wizualnym samochodu (listwy , zderzaki, itp.) bez tuningu mechanicznego (na to osobny dział)
- forum ogólne - tu powinny znajdować się informacje nietechniczne - tylko jakie?
Wydaje mi się że te 3 działy są niejednoznaczne i nieintuicyjne i zaś będzie tak że pytania będą trafiać nie tam gdzie powinny.
Przeglądnijcie obecną zawartość wyżej wymienionych działów i podpowiedzcie - czy
- wprowadzić dodatkowy podziały
- pozmieniać nazwy - aby były bardziej intuicyjne (np. Wizualne - nie jest nazwą intuicyjną dla modyfikacji Sign Assis, ale nie wiem jak je intuicyjniej nazwać
)
Myślałem żeby dodać m.in następujące działy:
- Części (w Pytaniach) - i tam dyskutować na tomaty związane z wyminą kompa, dodaniem czujników, jaka to cześć itp.?
- Oświetlenie (w Modyfikacje) - i tam dyskutować (pytać i radzić) w sprawach wymiany, dołożenia itp oświetlania wew. i zew.
Nie mam pomysłu na nazwę dla pytań dotyczących dołożenia np. Lane Assist, Park Assist itp - w ogóle czy myślicie że jest taka potrzeba aby to wydzielać.
Poradźcie proszę