mariuszdlu widzę, że masz ogromną potrzebę podzielenia się informacją publicznie o tym, jaki to ja jestem okropny, bo ciągle i ciągle kasuje Twoje posty, które nic nie wnoszą do danego tematu, więc postanowiłem przenieść Twoje żale we właściwe do tego miejsce i podzielić się moją odpowiedzią publicznie - gdyż poprzez wiadomości prywatne nie chcesz ze mną rozmawiać.
Przy okazji chcę kompleksowo rozwiązać Twój problem, abyś przestał w każdym temacie pisać informacji o tym, jak to ja Ciebie skrzywdziłem, bo te informacje są niezwiązane z tematami, w których się udzielasz.
Już sam nie pamiętam ile raz was prosiłem o zapoznanie się z regulaminem (dotyczy to również Ciebie
jarekbarcaaa), i co - i nic. Mam takie wrażenie, że albo macie mnie i przy okazji innych użytkownik głęboko w nosie albo jest u was problem z czytaniem i/lub rozumieniem, bo jak zresztą widać po powyższych wypowiedziach po raz kolejny zamiast napisać w tym temacie, piszecie nie na temat w temacie dotyczącym terkotania.
Dla przypomnienia podaje adres Regulaminu
Regulamin Forum oraz przypominam, że również obowiązują regulaminy działu, w którym zamierzacie coś napisać - znajdują się one w górnej części strony.
np.
Regulamin działu Problemy i Usterki MK6
Jak już wielokrotnie do was pisałem poprzez wiadomości prywatne służę pomocą, jeżeli coś jest nie jasne - do tej pory nikt z was nie poinformował mnie o niejasności któregokolwiek zapisu w zasadach obowiązujących na forum - tym samym uznałem (jak widać błędnie), że wszystkie zasady są dla was jasne.
mariuszdlu a teraz konkretnie w Twoim przypadku, co powinieneś zrobić zgodnie z regulaminem -
Twój Case = wykryłeś problem terkotania przy okazji czytania o innym problemie
1 Szukasz czy istnieje już na forum problem z terkotaniem -
1a Istnieje i wydaje się podobny do Twojego - w nim prowadzisz dyskusję o terkotaniu
1b Nie istnieje lub wszystkie, które znalazłeś dotyczą innego terkotania - zakładasz nowy temat, w który opisujesz swój problem.
Tu jest link do szukajki forumowej
SzukajkaTu jest link do wyszukanych tematów związanych z terkotaniem
Szukaj = terkota*A tu temat, który najprawdopodobniej Ciebie najbardziej interesuje
[1.4 TSI 160KM] [TPI] Terkoczące przewody paliwoweTo jest ostatnia prośba z mojej strony o trzymanie się zasad obowiązujących na forum - kolejne nie przestrzeganie zasad będzie stosownie nagradzane.
Mam nadzieje, że wszystko, co powyżej do was napisałem jest zrozumiałe i nie muszę nadużywać wielkich liter oraz znaków interpunkcyjnych.