Cześć! Jako że jestem programistą z zawodu od razu podczas pierwszego spotkania z tym forum wychwyciłem drobne problemy.
Raz: podczas rejestracji nie można wpisać w lokalizacji polskiego znaku -> po wpisaniu dostajemy informację:
"Pole „Lokalizacja” zawiera niewłaściwe znaki. Dozwolone są tylko litery, cyfry, spacje i „_”, „-”, „+”, „[” i „]”."
Więc coś tutaj nie bangla. Co ciekawsze po wejściu w profil po zalogowaniu się mamy do dyspozycji dwa razy pole lokalizacja. WTF? W pierwszym da się wpisać polską literę, w drugim nadal nie - ten sam błąd. Zresztą teraz widać w tym poście pod moim awatarem dwa razy lokalizację...
Dwa: w mailu który przychodzi do nas po rejestracji dostajemy błędny adres podforum poświęconemu naszym samochodom. Dostajemy link
nasze-auta/ a poprawny to
vw-nasze-auta/ no i oczywiście po kliknięciu w zły link dostajemy informację "Wybrane forum nie istnieje.". Może lepiej po prostu dać link bez SEO? Wtedy zawsze będzie działać.
Trzy: podczas próby dodania awatara poprzez "Wczytaj z sieci:" dostajemy błędem: "[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/includes/functions_upload.php on line 860: tempnam(): open_basedir restriction in effect. File() is not within the allowed path(s): (/var/www/vhosts/golf6.pl/:/tmp/)"
Cztery: ogólnie jakby była taka chęć posiadam świetne ostylowanie phpbb3. Jakby co mogę zaprezentować. Drobne poprawki a forum prezentowałoby się pod względem estetyki świetnie. Nie gniewajcie się, że wytykam Wam takie problemy ale to już chyba zboczenie zawodowe. Pozdrawiam serdecznie