ToJaKijanka pisze:Wzmacniać jest już z tubka

No mniej więcej

tylko jeszcze zastanawiam się nad tymi glosnikami, czy jest sens...
Myślałem nad tym, ale czas pokaże
W sensie ze zostawisz z tylu oryginalne glosniki?
Czy włożysz Hertze?
by kamil pisze:ciezko bylo rozebrac boczki w bagazniku ? od czego zaczac aby rozebrac ?
Dzieki za wskazówki co do kabla. Jutro sie za to wezmę
Co do boczkow w bagazniku to wiadomo dobierasz sie do kola zapasowego zeby byla gola podloga

Pozniej zaczynasz od tego plastiku co jest w nim zatrzask na zamek klapy. Musisz odkręcić 2 sruby po obu stronach. Sa one na laczeniu z plastikami tymi na boczkach. Zatrzaski tak mocno nie trzymają wiec duzo sily nie trzeba

Nastepnie musisz złożyć oparcia siedzeń i wtedy bedziesz widzial zaslepki w tych bocznych plastikach. Trzeba je wyjąć i odkręcić sruby. Reszta trzyma sie na 3 bialych kolkach. Jesli bedziesz chcial zdjąć jeszcze ta listwe na progu to musisz zdjac kanape tylną zeby odkręcić kolejną srube ktora trzyma sam koniec. Ja prawie polamalem plastik ale w ostatniej chwili zrezygnowalem i znajomy mnie uswiadomil co mam zrobic

Te materialowe boczki sa jeszcze przytwierdzone takich czarnym kolkiem. Wyciągasz je i bez problemu odslaniasz cale nadkole. Jesli chcesz je wyjac cale to musisz tez zdemontować oparcia. Ja sobie odchylilem i nie przeszkadzaly mi to w wygluszaniu.
Bede w tym tygodniu jeszcze raz je ściągal bo musialem założyć na szybko a nie zdążyłem wykleic ich pianką zeby nie trzeszczaly jak już muzyka zacznie grać
Mam nadzieje ze napisalem to w miare zrozumiale

Porobie teraz zdjecia to w razie czego Ci podesle...