No cóż każdemu sie moze zdarzyć. No ale dzieki temu golfik dostal nowe zycie i trafil w moje rączki
A co sie dzialo z wtryskami? Wszystkie padły? Z tego co ludzie pisza to te silniki mają dość czułe wtryski na zle paliwo a wiadomo jak to jest z jakością u nas... A tak z tego silnika jestem bardzo zadowolony. Glownym czynnikiem kupna byl silnik, maly przebieg i to ze auto z Polski.
Ten dpf troche mnie denerwuje bo co jakis czas podnoszą sie obroty na postoju do 1000. Mechanik mówi ze sie dopala ale ile w tym prawdy to nie wiem. Poczekam az sie zapcha to go wtedy usune całkowicie
Nie wiem czy poprzedni wlasciciel juz tego programu nie poprawil bo Ty miales 185 KM a on mowil ze jest teraz 200 KM i 420NM.
No ale jak juz zrobie wszystkie modyfikacje wewnątrz to podjade gdzies zeby zobaczyli to
Ogolnie autko z tą mocą jest naprawde szybkie. Choć do 220 zbiera sie momentalnie to tez na tej prędkości wskazowka staje i wiecej nie jedzie.. Ale mi to wystarcza
i przyjemność z jazdy jest
Czy robiles cos z nagłośnieniem? Chodzi mi o wymiane głośników? Grają całkiem dobrze i zastanawiam sie czy jest cos lepszego i brakuje im wzmacniacza czy tak gra seria.
A i bym zapomnial. W aucie zostawiles spinki do koszuli bo poprzedni wkasciciel je znalazł i zostawil w spadku razem z samochodem