Martiso skoro wiedziales ze sie rozpeta ,, gownoburza ,, to po co komentowales??? No widze to doradzanie od serca... kolejne TDI.... przywroc wlasciwy wyglad temu autu...
Biore latarke i noz i lece... wycinam wszywki z siedzen, zrywam nakleiki z progow i wiem jeszcze co zrobie... wymienie ta kontrowersyjna kierownice ( domyslam sie ze to jest jedna z tych rzeczy ktora Cie tak urzekla w srodku) na kierownice z mojego starego Polo hehe. Moze jeszcze zadzwonie do poprzedniego wlasciciela i oddam mu te rzeczy to dostane pare zlotych zwrotu
Ja nie uzylem w moim poscie slowa " OBRAZAM" wiec nie wiem czemu o tym wspominasz ?
Rowniez sie nie unosze bo pisze do Ciebie kulturalnie i szczerze w odpowiedzi na Twoje slowa...
Mam dystans do siebie i przyjmuje kazda krytyke. Jestem tego swiadomy ze nie wszystkim sie podoba moje auto ale mozna napisac to w inny bardziej subtelny sposob... Przykladem jest pierwsza odpowiedz na mojego posta...
Twoja wypowiedz traktuje tak jakbym byl kolejnym gosciem co zrobil sobie 'pseudo GTI' z TDI a na Ciebie zadzialalo to jak czerwona plachta na byka
Jak bys dobrze przeczytal moje posty to bys wiedzial ze kupilem takie auto i nic w nim nie robilem...
Nie mam tez zamiaru nic zmieniac ani jezdzic na zloty bo nie jestem jakims pasjonatem...
Mowisz ze nie trzeba miec takich czy innych pieniedzy bo nie o to chodzi?
Masz racje mozna kupic jakiegos rozbitego trupa i go zrobic wtedy ma sie oryginal i pozniej wiecej stoi u mechanika niz jezdzi albo wypadasz z pierwszego lepszego zakretu...
Kupisz golego golfa to myslisz ze co zrobisz go za 5 tysiecy?
Dobre Golfy GTI 6 chodza po ponad 50 tysiecy a zeby kupic normalnego golego trzeba dac ponad 30 tysiecy. Wiec zrobienie go w taki sobie wypas wyposazenia i wyglad wewnatrz i zewnatrz wydasz roznice miedzu golym a oryginalnym GTI... No chyba ze w czesci zaopatrujesz sie w Chinach to zrobisz go za grosze....
Druga sprawa Twoich pieniedzy to utrzymanie takiego samochodu ktory ma awaryjny silnik przy wiekszych przebiegach i spalanie. Co z tego ze ja bede mial oryginal jak wiecej czasu bedzie stal niz jezdzil bo mnie nie bedzie stac na paliwo...
Dla Ciebie nie jest to problem bo ktos kto kupuje auto za okolo 130 tysiecy lub wiecej nie nalezy do klasy sredniej a tym bardziej do nizszej..
Chyba ze cos Ci odbilo, jestes pracownikiem magazynu za 2 tysiace netto miesiecznie i wziales kredyt na samochod
Powiem Ci tak na koniec. Zakonczmy ten temat bo sie bardzo bardzo roznimy pod wzgledem podejscia do samochodow. Ty jestes pasjonatem ja jestem zwyklym chlopakiem ktory spelnil swoje marzenie kupujac ' pseudo golfa 6 GTI'
Pozdrawiam
Andrzej4286 Dziekuje
Myslalem o tym bo widzialem to na zywo ale wiadomo wszytko kwestia kasy... pierwsze co chce zrobic to te lampy Ledowe na tyl no i porzadna muzyka z wygluszeniem bo mi tego najbardziej brakuje

A pozniej bede myslal dalej czy sie wyrobie finansowo.