homer pisze:Sorry, że na odpowiedzi musicie czekać latami,
Spoko, ważne że odpowiedź się pojawiła

. Ja też odpowiadam kiedy mogę i jestem przy kompie (bo nie cierpię dotykowego pisania), chodź odpowiedzi czytam dużo dużo wcześniej

homer pisze:ale niestety moja kobieta jest teraz na etapie wybierania auta i ciąga mnie ze sobą po wszystkich salonach w okolicy, zmieniając przy tym zdanie co najmniej raz na dobę
Może zrób nowy temat i opisz swoje wrażenia z oględzin innych aut zresztą o golfie też możesz skrobnąć swoje zdanie - myślę że Twoja ocena będzie dość sprawiedliwa

. Powiem szczerze że mnie bardzo ale to bardzo by interesowała opinia o innych markach

.
homer pisze:Na chwilę obecną Sciro hamowało absolutną serią (od nowości żadnych zmian)
Czy dobrze rozumiem że do 70k km przejeździłeś na jednym zestawie klocków i tarcz?
Jak byś opisał "puchnięcie" hebli - pytam bo w wakacje miałem dość nieprzyjemną sytuację gdy z bardzo dużej prędkości musiałem się w bardzo krótkim czasie dohamowywać (bo starszy Pan pomyślał że wjedzie sobie na 3 pas przy prędkości 100 i będzie wyprzedzał nie patrząc za siebie). Na szczęście udało się na zapałki ale dziwne uczucie się pojawiło - może to tylko wrażenie początkującego przy hamowaniu z dużych prędkości - wcześniejsze auto się max do 180 km/h rozpędzało (190 z przepaści

), ale to zajmowało mu wieki
homer pisze:Najpierw chciałem wymienić tylko je, ale po chwili przyszła myśl, że szkoda zostawiać stare tarcze, a skoro już będą nowe, to może i lepsze klocki, a skoro lepsze klocki, to może nieco lepsze tarcze

Na szczęście w porę się opamiętałem
Znam to z autopsji

, na szczęście u mnie jeszcze tracze i klocki są ok, ale jak przyjdzie ten dzień to też będę miał te dylematy co ty
homer pisze: Z tego co wiem, jutro graty powinny dotrzeć.
Jak już trochę pojeździsz to koniecznie napisz wrażenia z heblowania nowym zestawem.
homer pisze:PS. Nie wiem czy tylko ja nie ogarniam, ale kompletnie nie mogę się połapać w nowym wyszukiwaniu sprzętu na stronie IC. Hmmm, a może moja przeglądarka czegoś nie wyświetla...

Ja nie mam zarzutów do jej działania - a korzystam z niej w taki sposób że wysyłam zapytanie do kolegi o on mi potem u siebie na kompie pokazuje co znalazł

.