Sylka pisze:Ale warto było złożyć w ofierze migający check-engin dla niezłych wrażeń
Pewnie że warto - tylko teraz muszę się dowiedzieć co mi moja perełka chciała powiedzieć przez te mruganie jednego z jej oczu.
Kolejna porcja informacji - dla tych którzy nie śledzą wątku na vwgolf.pl
Migający check-engin może być początkiem problemów z wtryskami lub silnikiem ewentualnie z katalizatorem (o czym mówi instrukcja) co w konsekwencji może spowodować konieczność wymiany wtrysków, świec, lub/i cewek a nawet silnika - ale jak to kolega Kozo napisał "straszył nie będzie" - mnie wystraszył

.
Podobny lub ten sam problem występował w MK6 z 2009r i powinien zostać poprawiony przez wgranie nowego softu - 24s4, jako że moje autko jest z 2011 to myślę ze ma już ten poprawiony soft, stąd mam nadzieję że mnie nie czeka wymiana wtrysków, świec, ...
Mam nadzieję że po prostu zrobił zbyt zachłannego łyka swojego wysokooktanowego płynu wyskokowego i się najzupełniej zakrztusił

- oby

Jak się coś więcej dowiem o tajemniczym mrugnięciu to oczywiście się tym z wami podzielę, no chyba że to były zaloty to wtedy sami rozumiecie ...