Hey,
zalezy czego szukasz. Zaden z nich to nie jest wersja GTD!!!
- pierwszy, ewidentnie byl po przednim strzale, na zdjeciach widac krzywy grill I maske. Opis nie zgadza sie ze stanem, gdyz auto posiada zwykle siedzenia z Alcantara, kierownica zwykla, tylne nie orginalne lampy (co nie jest minusem, gdyz sa oki, ale nie sa orginalne), skoro auto sciagane z zagranicy to ja osobiscie nie wierze w podany przebieg
plusy: Duza navi, silnik ktory bez problem zrobisz na 180koni, co w polaczeniu z napedem 4x4 da fajny efekt. Jak sprawdzisz jakie byly z przodu uszkodzenia i okaza sie male....bralbym. Tylko cena duza
- drugi, rozniez nie jest to wersja GTD tylko zwykly golf, w dodatku z siedzeniami z GTI. Rozumiem ze auto jest sprowadzone, dla mnie przebieg to abstrakcja, szkoda ze mala nawigacja
- trzeci, nie wierze w przebieg, jakas badziewna nawigacja z chin, zwykle siedzenia, kiera z GTD, wydech / galka / siedzenia z GTI, brak tylnej elektryki, zwykle lampy...no I tylko 1.6 Osobiscie nie mam nic do zmiany zwyklego auta na GTD (sam tak zrobilem), ale jak juz ktos miesza GTI/GTD to bleee....mnie to nie bawi, no chyba ze sam wydech