07 mar 2021, 22:56
mam taki problem, kilka dni temu zauważyłem że żarzą mi się kontrolki na liczniku, na jakieś 25% mocy tego co powinny normalnie. Od spalonych żarówek, od ciśnienia w oponach, rezerwa oraz od filtra, od filtra po uruchomieniu całkowicie gaśnie, od ciśnienia w oponach przestaje się żarzyć gdy włączę światła mijania, zostaje od przepalonych żarówek i rezerwy, tyle że od rezerwy dopiero dziś zauważyłem, w czasie jazdy z czasem znika od spalonej żarówki, podłączyłem komputer i pokazywało błąd z lampkami ostrzegawczymi pod drzwiami, mam jakieś ledowe z allegro, więc je od razu odłączyłem i w sterowniku też wyłączyłem myślałem że te ledy robią problem, bo one świeciły minimalnie nawet przy zamkniętych drzwiach, auto rok temu miało robionego softa, i komputer był wyciągany, zastanawiam się czy tu może być problem że jakaś wilgoć się dostała albo licznik i też trzeba na stykach czymś prysnąć, auto stoi pod dachem, wydaje mi się ze wilgoci w środku niema, w grudniu miałem problem elektroniczny z klimą był błąd klima nie włączała się pomogło przeczyszczenie panelu klimatyzacji, czy tu może być podobnie ?