tomekb29 pisze:benchmark pisze:Na większą sesję zabiorę go jak się wypogodzi i warunki będą dogodne. Na chwile obecną pewnie będę jakieś takie randomowe foty, taki teaser przed showem
Czy wszystkie czynniki się dobrze zgrały ? Kiedy odbiór ?
Wiesz co, jeszcze do końca nie wiadomo, bo dziś miał wyjeżdżać z Poznania do Sącza. Kwestia transportu, auto będzie na pewno na piątek, ale nie wiadomo jak papiry (homologacja, karta pojazdu, akcyza). Jeśli będą w ten sam dzień, co auto, to myślę, że przy wytężonych siłach zrobimy to w piątek, ale będzie straszna bieganina. Trzeba jechać do nich, zapłacić fakturę, zabrać komplet dokumentów, wydział komunikacji, rejestracja auta, powrót do dealera i polisa ubezpieczeniowa. Kwestia przygotowania przez nich auta (kilka godzin). Już ich ustawiłem co mają robić, a czego nie. Potem auto musi przejść przez analizę pod moim okiem pod kątem wszelkich uszkodzeń, zadrapań, etc. Wiem jak to zrobić, bo odbierałem z lor setki samochodów grupy VAG, tyle, że były to skody. Jeśli coś znajdę, nie popuszczę. Mam nadzieje, że nic nie znajdę. Jeśli nie, to poniedziałek na spokojniej już odbierzemy auto.
P.S. dziś byłem w wydziale komunikacji i przyklepałem Bratu numery rejestracyjne. Tylko czekam jutro na potwierdzenie ich dostępności w magazynie i jak coś, to będzie miał takie same jak ja, tylko 10000 numerów więcej, znaczy będą się różniły od siebie tylko pierwszą cyfrą
Lubię takie detale i smaczki.