Po pierwsze gratuluje odbioru pieknego auta
po drugie w kwestii dyskusji czy G7 jakos bije na glowe G6, to wydaje mi sie ze o ile wnetrze ma ladniejszy (bardziej nowoczesny wzor), to fakt, ze plastiki zrobili z tylu na drzwiach w G7 twarde, a nie miekkie jak w G6 i to ze zdziadzili tylne zawieszenie w bardziej dziadowych wersjach - niestety pokazuje, ze producent zaczal oszczedzac.
Po trzecie wczoraj jechalem do Koszalina do pracy, przejezdzajac przez Gdynie jechalem przez jakis czas obok (dwypasmowka) G7 (ja mam G6) i ... to nowsze auto wyglada troszke na ... mniejsze od G6, jakby mniej pancerne, za to troche bardziej sportowe (nizsze) - wiec co kto woli.
Osobiscie w kwestii wygladu sie nie wypowiadam, bo czesc rzeczy bardziej mi sie podoba w G6, a czesc w G7. Natomiast owo dziadowanie VW na materialach wykonczeniowych w tylnej czesci kabiny G7 i ta tansza w produkcji belka skretna to troche faut pax ze strony producenta wobec uzytkownikow.
PS. belka jest na pewno slabsza od wielowahacza - inaczej nie byloby tak, ze G7 ma wielowahacz we wszystkich wersjach za wyjatkiem 1.2 tsi i 1.6 tdi - czyli najslabszych.
ps. a moze zmienic nazwe naszego forum na forum G6 i G7....
"Mówisz, że możesz, to możesz. Mówisz, że nie możesz, to nie możesz. Więc sobie wybierz" - Mistrz Zen Seung Sahn