12 maja 2017, 21:47
Jestem po 2 wizytach w ASO w Świdnicy.Panowie zdjęli boczek drzwi i okazało się że obudowa głośnika jest pęknięta, wiec podczas 2 wizyty wymienili obydwa głośniki.Pytałem czy jest jakaś poprawa po wymianie, poinformowali mnie że robili kilkanaście golfów i nikt nie wracał.Uszczelka ma inny kolor, jeśli chodzi o właściwości to nie wiedzą czy coś się zmieniło.
Jeśli chodzi o uszczelkę mieszkową, to według nich po wymianie również będzie mokra, ale jeśli nie leje do środka przy zamkniętych drzwiach, to nie podlegają wymianie, a u mnie nie leje, tylko jak się otwiera drzwi to zalewa kanapę.
Co do ASO Świdnica to odradzam-przy pierwszej wizycie miałem okazję zobaczyć jak zdejmują poszycie boczne drzwi.
Gość mi zarysował te uszczelki gumowe w środku podczas podciągania boczka w górę szyby.Podczas 2 wizyty zaznaczyłem że ma nie być śladów demontażu i w miarę im się udało, ale drobne ślady są i niesmak pozostał.Mi się wydawało że tam nie ma nitów jak zdjęli poszycie, tylko śruby.Głowy nie dam, ale może jakaś zmiana nastąpiła w mocowaniu ich od jakiegoś rocznika.Mój to 2015,ale MY 2016.