Troche się ruszyło do przodu i trochę do tylu
Zmieniłem ślizg zderzaka na zamiennik z polcar-u i powiem że jest naprawdę ok. Jedynie przy końcu należało ściąć kawałek odlewu który powinien się oderwać alw to cienki plastik z odlewu wiec naprawdę polecam. Zakładałem to przy + 1
Od razu spisał em sobie numer zbiornika żeby mieć jak będę poważniej myślał o webasto
Przez swoje myślenie miałem problem z uruchomieniem LA. Fotochrom działał ale ikona z LA niestety. Resetowalem BCM z 2 razy. Kodowa lem . Zmieniałem . A wystarczyło popchnąć manetke świateł do przodu
A ja myślałem że pojawi się opcja do ptaszkowania w asystenta ch
Oświecili mnie BRUNO55 karol 57 i ryba113 - dzięki chłopaki .
Lusterko działa świetnie poprawiłem tez antene od BT i jest teraz na płasko przy podsufitce
Zmieniłem także żarówki w halogenach i powiem że to obowiązek każdego. Światła naprawdę fajnie świecą białym światłem. Polecam . Może telefon tego jie oddaje ale z xenonem wygląda to fajnie
aaaaaaaaa.jpg
Musze jeszcze się pobawić z adaptacja czujnika RLS bo trochę za wcześnie zapalają się mijania.
Z ciekawostek to uruchomilem CH i LH w halogenach I uwzam ze super to wygląda a przy tym nie męczy D1S
Żeby nie było kolorowo to przez to ze szybko ostatnio montował em elektrycznie LA i przez ciągły brak wtyczki do AFS ( instalacje pod xenon sam robiłem i tylko wtyczki nie mogę dostać ) przestawienie blok z pinami o jeden w bok i skończyło się uwsleniem 5M0 i jeden z asystentów spierdzielił
Próbowałem go reanimacji i o dziwo jest z nim komunikacja ale wali błędem tylnego czujnika a ta ścieżka co poleciała i ten rezystor są właśnie w tym obwodzie.
Miałem dziś dostać 5M0 z wtyczka ale typ z allegro dzwoni ze umawiał się ze mną ale po ok 45 min ktoś zaklepał na allegro i ......
Na szczęście kolega arek coś tam znalazł u siebie i we wtorek powinno dotrzeć do mnie.
Nadal szukam wtyczki w normalnych PLN wiec jal ktoś coś to bardzo chętnie.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.