tabbb84 pisze:Witam koledzy. Czy możecie rzucić okiem w link?
http://otomoto.pl/oferta/volkswagen-gol ... d02cd815f0Rozmawiałem z człowiekiem przez telefon. Auto jest po przedstawicielu w firmie farmaceutycznej. Miało stłuczkę przodem ( sprzedający nie ukrywał i wysłał zdjęcia od rzeczoznawcy). W każdym razie poduszki nie wystrzelone, chłodnice całe. Światła, zderzak, maska poszły do wymiany. Czekam na opinie, bo jestem gotów jechać obejrzeć autko.
Kupiłem podobnie Jettę, od kolegi który jeździł ją w firmie od nowości, ten sam wiek, podobny przebieg, może trochę lepiej wyposażony, ale to szczegół, pełna historia serwisowa, również po delikatnej "przygodzie" (wycelował w sarnę - wszystko robione w serwisie - mam pełną dokumentację - fakturę na robotę i wszystko co było wymieniane - fajnie jakby i tu była). Jeżdżę tym autem ponad 2 lata, nakulałem już 70 tyś km i nic poważnego się nie dzieje. U mnie tylko dodatkowo wiem kto i jak tym autem jeździł od nowego do czasu sprzedaży. Jeśli tu jest tak samo to tylko brać.
Zwróć uwagę czy wymieniane już były egr z chłodnicą oraz dwumasa, jeśli jest książka serwisowa, to przy tym przebiegu dobrze jakby to było już wymienione, u mnie egr wymieniono przy 130 tyś km, a dwumasę przy 150 tyś km.