jmf pisze:Ja bym nie brał niczego z placu... Moim zdaniem lepiej poczekać i mieć auto dokładnie takie jak się chce i bez ryzyka, że coś jest z nim nie tak.
Kolego dlaczego tak pesymistycznie podchodzisz do tematu, ze z autem ma coś sie dziać? Zastanawiam sie nad autem od Bursiaka z Łodzi, którego zamówili na swoją demowke, ma dosłownie wszystko, w przyszlym tygodniu maja go rejestrować jeżeli ja go nie kupie. Mam czas do poniedziałku na decyzje....
Tymczasem z tego miejsca odradzam jakiekolwiek kontakty z Idczakiem. Jesteś dla nich ważny tylko i wyłącznie do momentu podpisania zamówienia. Wtedy potrafią Ci mydlić oczy, ze jesteś dla nich klientem VIP, ze, auto zostanie wyprodukowane jako pilne, ze moze za 2 miesiące Maksimum 3 bedziesz jeździł zamówionym GTI. Dzisiaj mija 4 miesiące, gdy będę czekał na to auto to nie ma opcji abym odebrał jeszcze w tym roku. Czyli po 6.
Ogólnie odradzam Wam kupno Golfa ze względu na czas oczekiwania. Gdybym dzisiaj zamawial, swe kroki skierowalbym do salonu Audi po nowe S3.
Pozdro.