Ale niedowiarek.Holdery takie jak xenosagal pokazywał z przedniego zderzaka od PLA 1,5 bo udało mi sie wydłubać z rozwalonego zderzaka u lakiernika i dlatego tak zrobiłem ale wpierw zrobiłem próby na czujnikach 1T0919297A musi taki czujnik być do tych holderów bo jest wyższy.Holdery maksymalnie ile się dało w kierunku koła,można je sobie regulowac jak mają patrzeć przekręcając może nie patrzą idealnie pod kątem prostym do ziemi , troche przesadziłem ale na oko nikt nie zauważy.
Bangla wsio aż miło i nie ma co się spuszczać nad tym jak napisałeś ,auto wjeżdża hamuje wyjeżdża błędów brak.
Na foto widać gumki uszczelki są od czujników zwykłych chwilowwoo po tem już były normalne.

No a tu są czujniki wtyczki do nich są też inne całkiem...

Robilismy z kumplem z 2 miechy temu zderzak z R20 na tył do G6 i daliśmy holdery 1T0919397,398 chyba A już nie pamietam te mniej skośnie z mocowaniem w lini zderzka jak reszta czujników bocznych.
Holdery od przodu pla 1,5 by sie już nie nadały ,zderzak R20 jest ciut inaczej wyprofilowany a i nie potrzeba się sztywno trzymac tego żeby czujniki patrzyły równlegle do lini auta.Czujniki boczne już takie jak reszta tylnych czyli 4H0919275 , takie zostały z poprzednich modyfikacji ale 1S0919275 też chodzą.Są 3C0919275 nei podłacaąłem ich ale raczej też chodzą.Wiązka przerobiona ze zwykłej lutowane wszystko uszczelnione kable itp. wymiana wtyczki na 10 pin.Nic nowego nie wymyśliłem ,czasem warto spróbowac innego sposobu.Wszystko przejeżdziło 3 lata i dobrze się ma nadal nic nie odpadło itp.Jak robiłem to od zera wszystko całe wiązki ale wyciągałem całą instalację i od razu wszystko co się dało przeszczepiłem z innej instalacji razem z ksenonami których nie zdążyłem zrobć zrobić , auto sprzedałem.
Mod jeden z najbardziej efektownych a raczej najefektowniejszy.Jak auto będzie kiedyś na moim placu znowu to postaram sie zrobić jakiś filmik jak to działa.