yox pisze:...echcch ALF określ sie co Ty chcesz zakładać 3AA... czy 5Q0... ? w 5Q0... nie trzeba robić zadnych nastaw ani "parametrów" daj sobie spokój z 3AA... zakładaj 5Q0...

yox-nie czytasz ze zrozumieniem,5Q0 zakładam ,pisałem wyżej ze z tego powodu mam już pompę BM założoną i przesoftowaną na BS idę na całość ,jak autor tego tematu-Pozdrowienia...
Nigdzie nie napisałem że robię na radarach 3AA , link tylko do przykładu dałem ,jak w 3AA sie robi adaptacje to i w 5Q0 też moim zdaniem ale tylko jak radary są nowe nigdy nigdzie nie zakładane i dlatego kupuję używki bo nie chcę latać i szukać kto zrobi adaptacje.
yox pisze:ALF pisze:...czyli droga otwarta mogę brać te nowe
... a "parametry" do tych nowych masz ?
Kolego yox ,zastanów sie czy trzeba parametry czy nie trzeba ,raz piszesz że trzeba a pużniej że nie trzeba do radarów 5Q0,wprowadzasz tylko w błąd.
Zaloże to napiszę ,teraz w te mrozy nie mam chęci.
Spokojna głowa kolego yox nie martw się ,zobaczysz wszystko będzie działać jak tu u ArekVI ,ja robie na lampkach od passata bo nie chce wyrzucać fotochromów a lampki nie muszą byc w lustrkach ,jak się ładnie wszystko zrobi to wyglądać będzie jak oryginał.
Jak komuś nie przeszakadza agrotuning to i zwykłe ledy może upakować byle gdzie i będzie przy okazji choinka na święta a w MFA dyskoteka błędów.