Aktywny
- Online: 3d 16h 9m 8s
- Pochwały: 4
- Auto: Golf 7.5
- Silnik: 1.4 TSI 150KM
Marka/Model: Golf 7
Rok produkcji: 2014
Silnik/Pojemność/Moc: 140 KM
Kolor: niebieski Pacyfik
Układ napędowy:
Zawieszenie: sportowe
Car Audio:
Wyposażenie: Highline
Dodatki:
-reflektory bi - ksenonowe TOP
-szyby dodatkowo przyciemniane z tyłu
-autoalarm
-czujniki parkowania przód + tył
-system radiowy "composition media"
-koło zapsowe dojazdowe
-obręcze aluminiowe 17'Dijon
-pakiet techniczny
-elektrycznie składane lusterka
-dodatkowa gwarancja do 4 lat i 80tys.
Modyfikacje zrealizowane:
Końcówki chromowane na wydech od skody yeti
Modyfikacje planowane: brak
Autko zamówiłem 13.12.2013, a odebrałem 28.02.2014. Wcześniej jeździłem samochodem Ford Focus mk3 1,6 EcoBoost 150KM Titanium + dodatki (z 06.2011). Po trzech Fiatach i trzech Fordach, postanowiłem dokonać zmiany na inną markę. Obecnie mam na liczniku ponad 16tys. km. Czy jestem zadowolony? Otóż, mam mieszane odczucia. Z jednej strony wysoka jakość materiałów, wreszcie golf który mnie się podoba, fajnie się nim jeździ. Z drugiej strony skrzypiący fotel kierowcy (którego ASO obecnie nie słyszy), wpadające "coś' w rezonans podczas włączenia ogrzewania w desce rozdzielczej (ASO słyszy ale straszy rozbieraniem i trzeszczeniem), ćwierkanie spod maski i ponowne stuki tylnego zawieszenia pomimo wymiany amortyzatorów w ramach gwarancji.
Obecnie jestem na etapie ciągłej myślenicy czy kupić nowego passata HL 1,8 TSI + dodatki, audi A3 150KM ambiente z dodatkami (kusi mnie audi leasing), czy może jeszcze się trochę pomęczyć. Generalnie auto zmieniam raz na 3 lata. Jedyny wyjątek był przy Punto HLX, które mi staranował Chorwacki autobus pode Dubrownikiem po roku i 2 miesiącach użytkowania.
A tak się prezentuje mój golf. Wiem, mam bzika na punkcie car detailingu. Wybaczcie
Tu po nałożeniu 2 warstw Glasura (od Zymola)
Zimowe kółka
Komora silnikowa po myciu ok 13tys. km
Tuż przed kuponem Zymoli do tapicerki
P.S.
Do pokazania auta namawiał mnie kolega kakaruto, dlatego dokonuję prezentacji
Rok produkcji: 2014
Silnik/Pojemność/Moc: 140 KM
Kolor: niebieski Pacyfik
Układ napędowy:
Zawieszenie: sportowe
Car Audio:
Wyposażenie: Highline
Dodatki:
-reflektory bi - ksenonowe TOP
-szyby dodatkowo przyciemniane z tyłu
-autoalarm
-czujniki parkowania przód + tył
-system radiowy "composition media"
-koło zapsowe dojazdowe
-obręcze aluminiowe 17'Dijon
-pakiet techniczny
-elektrycznie składane lusterka
-dodatkowa gwarancja do 4 lat i 80tys.
Modyfikacje zrealizowane:
Końcówki chromowane na wydech od skody yeti
Modyfikacje planowane: brak
Autko zamówiłem 13.12.2013, a odebrałem 28.02.2014. Wcześniej jeździłem samochodem Ford Focus mk3 1,6 EcoBoost 150KM Titanium + dodatki (z 06.2011). Po trzech Fiatach i trzech Fordach, postanowiłem dokonać zmiany na inną markę. Obecnie mam na liczniku ponad 16tys. km. Czy jestem zadowolony? Otóż, mam mieszane odczucia. Z jednej strony wysoka jakość materiałów, wreszcie golf który mnie się podoba, fajnie się nim jeździ. Z drugiej strony skrzypiący fotel kierowcy (którego ASO obecnie nie słyszy), wpadające "coś' w rezonans podczas włączenia ogrzewania w desce rozdzielczej (ASO słyszy ale straszy rozbieraniem i trzeszczeniem), ćwierkanie spod maski i ponowne stuki tylnego zawieszenia pomimo wymiany amortyzatorów w ramach gwarancji.
Obecnie jestem na etapie ciągłej myślenicy czy kupić nowego passata HL 1,8 TSI + dodatki, audi A3 150KM ambiente z dodatkami (kusi mnie audi leasing), czy może jeszcze się trochę pomęczyć. Generalnie auto zmieniam raz na 3 lata. Jedyny wyjątek był przy Punto HLX, które mi staranował Chorwacki autobus pode Dubrownikiem po roku i 2 miesiącach użytkowania.
A tak się prezentuje mój golf. Wiem, mam bzika na punkcie car detailingu. Wybaczcie
Tu po nałożeniu 2 warstw Glasura (od Zymola)
Zimowe kółka
Komora silnikowa po myciu ok 13tys. km
Tuż przed kuponem Zymoli do tapicerki
P.S.
Do pokazania auta namawiał mnie kolega kakaruto, dlatego dokonuję prezentacji
Ostatnio zmieniony 08 wrz 2017, 19:51 przez piteks, łącznie zmieniany 1 raz