Dawno mnie tu nie było, ale pokrótce postaram się opisać co w tym czasie robiłem
---
drugą rzeczą co zrobiłem to był tempomat, już jakieś 3 lata temu
P&P, kodowanie i działa, prosta sprawa gdyby nie to że miałem zmieniany moduł kierownicy + dołożone zabezpieczenie z CarSystems, i początkowo kodowanie nie wchodziło ale jakoś się uprałem z tym
---
Następnie były chyba nakładki chrom na progi, przód + tył, lepiej to wygląda, foto może zrobię jak posprzątam
---
to już ze 2 lata jak wymieniłem gałkę
prezentuje się dużo lepiej jak standard
---
Wpadło Discovery Media MIB2, jakiś rok temu, pełny unlock, miałem z tym przeboje, może kiedy napiszę jak "odcegłować" jednostkę
Na foto widać tez zmieniony panel, akurat ten z passata cc 1K8907044A, P&P, zmiana kodowania i działa jak należy.
Chciałem mieć jak ori z MK7, wydrukowałem obudowę, ale koniec końców zamieniłem się z kumplem z Jetty, lepiej mu pasuje w tunel bo u niego jest głębszy, ja u siebie wsadziłem samo usb w miejsce przy biegach, sprawuje się spoko, przerobione z wiązki 5Q0035726E
Taki mały bonus sobie zrobiłem w DM
---
Za dużo bassu...
jakiś pół roku temu rozwaliło magnes, musiałem wymieniać głośnik z przodu, btw słabo że nie jest niczym chroniony od wilgoci z drzwi
---
któregoś weekendu zająłem się przednimi drzwiami, wygłuszenie bitmat + pianka, też na ten panel co się zdejmuje, przy okazji założyłem warningi w drzwi, oraz podświetlenie lusterek + dynamiczne kierunki od majfriendów (działają spoko już ponad pół roku), z wygłuszeniem czuć różnicę, boczek jest sztywniejszy, połączenia plastików przesmarowałem więc nic nie trzeszczy, i odgłos zamykania drzwi jest pełniejszy, a nie taki pusty jak w trabancie..
---
obecny mod, jeszcze nie dokończony (szukam czasu), trochę wymuszony przez zabłąkany kamyk z naczepy
czyli czujnik deszczu + lusterko monochrom, miało dość głęboką ryskę ale udało się spolerować
---
dodatkowe foto w polu