Pytania, porady, pogaduchy, ploty nietechniczne, które warto poruszyć publicznie.
Regulamin forumPogaduchy, ploty, ciekawe informacje ...
Pamiętaj:
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
Dla mnie bardziej tragiczny niż zabawny bo niestety potwierdza, że między innymi Golf VII produkowany jest w sposób zapewniający producentowi jak największe oszczędności i zysk a nie satysfakcję klienta i dbanie o jego portfel. Przekonany jestem, że w przypadku tego samochodu to początek niespodzianek.
Michał, słuchaj się Arek - to nie wątek na tego typu filmiki. Zachęcam wszystkich do wrzucenia zabawnych reklam lub filmików związanych z VW w tym temacie a inne zabawne w innym, jeżeli takowego nie ma to śmiało zakładać w odpowiednim dziale
A tym czasem mich, niech ten głos boga będzie dla Ciebie jak przestroga
Mimo wszystko jak coś znajdziesz to dodawaj, bo ja też lubię te zabawne reklamy VW
Jeżeli zauważyłeś temat w niewłaściwym dziale lub treść postu nie ma nic wspólnego z tematem, w którym się znajduje lub inny bałagan na forum - proszę daj znać bezpośrednio w temacie lub poprzez PW. Obiecuję, że ktoś na pewno się tym zajmie.
Gorąco prośba do wszystkich odwiedzających ten wątek - jeżeli lubicie zabawne reklamy VW i macie jakąś, która jeszcze się tu nie pojawiła, to zachęcam do podzielenia się nią - zapewniam że nie tylko ja będę