Regulamin forumProblemy, usterki dotyczące Volkswagen Golf MK7.
Bezwzględnie należy przestrzegać poniższych zasad:
Pojedynczy wątek może dotyczyć dokładnie jednego problemu/usterki (nie rozwiązujemy wielu problemów w jednym temacie).
Pytania, porady, sugestie nie związane z tematyką problemu umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu (nie dyskutujemy na tematy poboczne w ramach danego tematu).
W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczyną jego powstania (o ile jest ci znana).
W ramach nowego tematu zastosuj jeden z dostępnych prefixów - precyzujący model w którym wykryto problem lub którego opisana usterka dotyczy.
Tak tytułuj opis swojego problemu aby identyfikował opisywaną w nim treść. Zabrania się używania wyrazów "Problem", "Usterka", "Pomocy" w tytule wątku - to jest oczywiste!
Pamiętaj:
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
Szczegółowo opisz swój problem/usterkę (nie pomijaj żadnych informacji) - im więcej szczegółów tym większe szanse na jego pozytywne i szybkie rozwiązanie.
Problemy/Usterki dotyczące Golf 6 znajdują się w dziale MK6
Witam. Od niedawna mam problem z radiem composition media a mianowicie samo się przełącza, jakby ktoś klikał coś na nim. Wydaje dźwięk kliknięcia. Wcześniej nie miałem takich problemów. Czym to może być spowodowane?
Na pewno nie ma innej opcji? Uprgrade software? Dodam że czasami się to zacina w ten sposób. W jeden dzień przełącza się samo a w inny działa bez problemu
damian474 pisze:Na pewno nie ma innej opcji? Uprgrade software? Dodam że czasami się to zacina w ten sposób. W jeden dzień przełącza się samo a w inny działa bez problemu
jak ci sie udalo ta usterke rozwiazac? obylo sie bez zmiany ekranu? mam ten sam problem
damian474 pisze:Na pewno nie ma innej opcji? Uprgrade software? Dodam że czasami się to zacina w ten sposób. W jeden dzień przełącza się samo a w inny działa bez problemu
jak ci sie udalo ta usterke rozwiazac? obylo sie bez zmiany ekranu? mam ten sam problem https://atelierrebul.hr/
Cześć! Tak, udało mi się rozwiązać problem z usterką, i to bez zmiany ekranu!