maartinj pisze:podstawowe pytanie ...do ilu $$$ ?
Myślę że do 1500pln, znajdę coś ciekawego. Zależy mi na płynności, więc te 4gb to pewnie "must have"
-- 16 gru 2021, 13:46 --
Rysiek pisze:Witam. Jeżeli kupisz radio nie oryginalne VW to musisz PAMIĘTAĆ że MOŻESZ mieć problem z zasięgiem ANTENY . { jeżeli masz zewnętrzną antenę albo w tylnej szybie to oryginalne radio współpracuje ze wzmacniaczami które są w samochodzie } przerabiałem temat i wymieniałem kilka radyjek które miały różne bajery ale jak tylko wyjechałem z miasta gubiło fale i dlatego wróciłem do oryginału } mam zamontowane RNS 510 i wszystko działa poprawnie ale życzę powodzenia . Acha żadne separatory nie pomogły . Pozdrawiam
Dzięki za "przestrogę", z tym że głównie będę słuchać swojej muzyki, zależy mi raczej na multimediach - janosik/nawigacja, youtube. Tak by wszystko było w jednym miejscu, by w razie czego nie zerkać na telefon w czasie podróży, gdy odpali się reklama w YT.

Co do "oryginalnych" radyjek, to które będzie "najlepsze"? RNS 510? Mówimy oczywiście do golfika VI. Aha i jeśli radio jest dedykowane, to będzie dobrze współgrało z Golfem - chodzi oczywiście już o te tradycyjne radio, bo słyszałem żeby najlepiej celować w dedykowane.