DKdamian co do środka to nie do końca się z Tobą zgodzę.
Podsufitkę wymieniłeś na czarną (duży plus), a więc pewnie i resztę plastików (osłony słupków) wymienisz na czarne żeby wszystko dobrze współgrało.
Do tego wymienił bym oczywiście dekory z tych aluminiowych na czarne, bądź z jakimś wzorkiem (jest kilka wersji czarnych, czy to bez wzorków czy z wzorkami), sam tak zrobiłem i auto o wiele lepiej wygląda w środku.
Założyć podstopnice + pedały w chromie.
Wymienić siedzenia na kubełkowe np. z wersji GTI.
I ja bym na pewno dołożył multifunkcję, jak byś nie chciał wydawać dużo kasy na kierę i poduchę z wersji GTI/R to nawet normalną kierownicę z multifunkcją, autko w środku o wiele lepiej wygląda, ale chodzi również o komfort użytkowania ale i o bezpieczeństwo w czasie jazdy bo nie musisz odrywać wzroku od jezdni żeby coś przełączyć np. w radiu.
Klimy nie wymienisz na automatyczną bo to po prostu bardzo duże koszty, chociaż też się da zrobić.
Jesteś z Wawy jak by co mogę pomóc w niektórych sprawach.
Siedzenia od GTI będę miał do sprzedania w dobrych pieniążkach jak byś był zainteresowany, kierownicę multi z poduchą i wiązką do poduszki również bo właśnie zmieniam na GTD w swoim aucie i zwykła multi będzie do sprzedania w bardzo dobrym stanie.
Wszystko rozbija się czy chcesz wydawać kasę na mody w aucie, bo jedni nie mają z tym oporu (np. ja
) a inni nie chcą tego robić.
A co do samych aut z USA to tak jak piszesz, wyposażenie dość bogate, a klima półautomatyczna, zobacz sobie nawet filmy na YouToube z różnych napraw, przeróbek z Golf-em 7 i nakręcanych w USA.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa