wred pisze:Takich zdolniachów nie brak co kupują za jak to nazywają za psie pieniądze( nie znam takich nominałów) a potem marzy im się rakieta chłopie ogarnij się z g... bata nie ukręcisz i takiej wiedzy na jaką liczysz to nie wydusisz nawet od tunera bo już tobie tu napisano że ten silnik to słaba jednostka na takie męki (190KM)jak nie rozumiesz to rób to co masz i pokaż jakiś filmik jak to chodzi to sam kupię taki samochód oczywiście za psie pieniądze i zrobię go bo po co słuchać kogoś, i nie stój przed samochodem po przeróbce z grilem bo ssąca rura przez grila wciąga
Do kupna skusiła mnie tylko i wyłącznie cena samochodu, za którego zapłaciłem symboliczne 12tys. Rodzina potrzebowała się go pozbyć, nie zależało im na pieniądzach, a wiadomo jak w tych czasach że sprzedażą podczas pandemii.
Poza tym ogarnąć to możesz się Ty. Ja tylko się pytam, zbieram informację.
Szanuje komentarze na temat, "zrób 135, będzie dobrze, więcej nie warto" albo "da się, ale trzeba więcej rzeźbić" - o takie komentarze właśnie mi chodziło, a nie nazywaniem mnie zdolniachów.
Poza tym możesz nie znać takiej waluty "za psie pieniądze", bo taka nie istnieje, to związek frazeologicznych.
Jeśli ktoś jeszcze chce napisać, że się nie da albo mnie jakoś pocisnąć, oszczędźcie sobie tego.