... jeśli masz kase to spoko - możesz pchać się w Akrapa i pewnie będziesz zadowolony bo firma solidna i ma produkty na wysokim poziomie z materiałów których trudno szukać u innych ... ale to kwestia pieniędzy... mi się nie kalkulowało bo to tylko końcowy tłumik a koszt wtedy był ok 6K, więc kupiłem cat back'a od Milteka za ok 3,6K + wymiana 300pln (wtedy, czyli 5lat temu)
Akrapa napewno zamówisz w PMC w Środzie Wlkp. Milteka też. DogBox z okolic Łodzi też pewnie ogarnie temat zarówno z zamówieniem jak i montażem. obydwie firmy masz na FB pod ich nazwami oraz możesz popytać na profilach Golfa 6 lub MQB.
Od ręki to napewno nie będą mieli bo to wydechy za kilka tysięcy, więc normalnym jest że tylko pod zamówienie i to z przedpłatą. Ale zapytać możesz, a nóż akurat będzie...
powiem tak, filmikami to się nie sugeruj... poprostu popytaj na forach i grupach na FB jakie są wrażenia... ja się naoglądałem, naczytałem a i tak zaliczyłem wtopę z wydechem COBRA ... nie polecam nikomu, wywaliłem go po 100km i szybko się go pozbyłem, bo nie mogłem na niego patrzeć jak leży w garażu !
tu masz link do mojego poprzedniego Golfa MK6 GTI... możesz zobaczyć jak ten wydech leży
vw-mk6-profil/vw-golf-mk6-gti-2010-albinos-by-marti-t2233.html?hilit=albinos