Krystias13 tak na szybko zerknąłem.
Kolego w środku to trochę składak jakiś.
Wersja R a z R to mało co jest, tylko czarna podsufitka (i to nie jestem pewny bo jak się dobrze przyjrzałem to nie do końca jestem przekonany że jest koloru czarnego)
Dekory kokpitu są chyba w Piano, chociaż zdjęć dokładnych nie ma, ale boczki to już czesane aluminium i listwa na konsoli w miejscu pasażera również czesane aluminium, tak nigdy VW nie zakładał ktoś tu coś kombinował i raczej nie kupował sobie tańszych listew w czesane aluminium żeby zamienić je z droższych na tańsze, druga sprawa kierownica, która pochodzi od normalnego Golf-a 7 a nie od wersji R (zobacz sobie jak wygląda kokpit od GTI/GTD/GTE/TCR/R), fotele również są nie od wersji R tylko od GTD bo sam na takie właśnie poluje. Licznik zwykły kolor (licznik od R ma niebieskie wskazówki), nagłośnienie raczej musi być Dynaudio lub Fender, a tu nic takiego nie ma (na maskownicach głośników na słupkach przy przedniej szybie nie ma napisu Dynaudio lub Fender), emblematy z tyłu auta, wersja R ma tylko R nic więcej.
Wersje foteli:
- fotele GTI kratka z czerwonymi przeszyciami
- fotele GTD kratka z szarymi przeszyciami
- fotele GTE kratka z niebieskimi przeszyciami
- fotele R - na oparciu wyszywany haft "R"
Zobacz sobie zdjęcie z przodem auta przerwy maski do błotników lewa strona super prawa przerwa dość duża jak się patrzy na lewą (patrzymy na zdjęcie - str. lewa, str prawa) no chyba że to tak zrobione zdjęcie.
Felgi również nie są od R.
No i chyba w R nie montowano diesel-ów.
Moim zdaniem wygląda to na auto, które ktoś stylizował na R i powymieniał niektóre elementy ale nie zrobił tego do końca.
Jak by to była oryginalnie wersja R to same wymontowane części od "R", jak: kierownica z poduszką, fotele, felgi, licznik, zestaw nagłośnienia to dobre kilka tysięcy złotych do przodu dla handlarza i mówię o cenach części używanych.
Jeżeli pasuje Ci te auto to masz Vin i sprawdź dokładnie czy to R i historię serwisową nawet tą w Niemczech.
Są sposoby na sprawdzenie auta po Vin nawet jak nie jesteś właścicielem
Porównaj sobie dokładnie z tym autem:
https://www.otomoto.pl/oferta/volkswage ... CIiA7.htmlJa osobiście bym z miejsca omijał takie oferty, ale to jest tylko moje zdanie.
Ale mogę się mylić
P.S. teraz doczytałem "oryginalnym pakiecie R Line"
nie ma takie czegoś, no chyba że sprzedający nazywa tak części założone do tego auta, które pochodzą z R-ki, ale to tylko slogan sprzedającego.
Pozdrawiam
Tomasz_W-wa