Nie wiem czy w Spotsvanie w przeciwmgielnym jest 1 żarówka 1-żarnikowa, czy 1 żarówka 2-żarnikowa, czy są 2 żarówki - dla doświetlania i p-mgielnego.
Ale bez względu na ww. skoro fabrycznie jest zwykła żarówka żarnikowa, to na taką jest homologacja i VW na pewno LED'owej nie oferuje zamiast zwykłej.
Można natomiast zapewne dokupić ledowy zamiennik poza ASO (nie wiem czy są również ledowe 2-żarnikowe), tylko trzeba znać typ tej oryginalnej - oczywiście będzie to
niezgodne z homologacją.
Sam mam w dziennych włożone ledowe zamiast żółtych żarnikowych - wygląda dużo lepiej od żółtej i świeci b.dobrze (fotka tego nie oddaje)

Stwierdziłem, że u mnie przy reflektorach Xenon Basic - do dziennych na żarówce 1-żarnikowej typu PW24W ledowy zamiennik sprawdzi się akurat dobrze, ale gdybym miał mijania i drogowe na np. H7 to już bym nie rzeźbił z ledowym zamiennikiem... choć podobno też są coraz lepsze i mocniejsze - nawet test porównawczy chyba w Auto Świecie to potwierdził. Do doświetlających, które są u mnie właśnie na H7 mógłbym ewent. ledy wkładać, ale szkoda zachodu i kasy... zmieniłem za rozsądną cenę na Tungsram +120% z bardziej białym światłem. Do p-mgielnych u mnie się natomiast nie dotykałem.
Do p-mgielnych u Ciebie nie wiem jaki typ i jaka moc potrzebna a jaką oferują ledowe zamienniki i czy się to sprawdzi