Witam Koledzy,
wracam do tematu MFA Premium i chciałbym Was jeszcze prosić o pomoc w zamknięciu tego tematu i moda.
Arek byłem ostatnio w Motorpolu i tak jak mówiłeś robią bez problemu kodowanie więc tutaj nie ma problemu
Problem w tym, że za nic ie mogę znaleźć tych zegarów
jak dobrze rozumiem powinienem szukać zegarów o numerze katalogowym (to z linku który mi podesłałeś Arek) 5K0 920 880 A i tutaj są jeszcze dwie końcówki AX oraz AV mi chodzi o zegary ze standardowym czerwonym podświetleniem do silnika TDI 1.6 rok produkcji 2010 więc jeśli któryś z Kolegów ma takie zegary i może potwierdzić na 100% numer części będę wdzięczny dalej jeszcze kilka pytań:
1) czy zegary z wersji TDI 2.0 można założyć do 1.6 TDI (ta sama skala na liczniku 240km/h)
2) czy mając zegary ze zwykłym MFA musze dokupić jakąś przejściówkę do podłączenia MFA Premium zmalałem takie coś na Ebay-u (
http://www.ebay.pl/itm/Tacho-Instrument ... 2ec1cf82b83) czy kodowanie immo w używanych zegarach przebiega bez problemu czy trzeba zwrócić uwagę przy zakupie używanych zegarów (oczywiście pomijam kwestie legalności pochodzenia części)
4) czy rok produkcji licznika i auta muszą być jakoś ze sobą powiązane czy na przykład można licznik z 2009 roku wrzucić do auta z 2010
5) czy liczniki maja jakiś PIN gdzieś grzebiąc w necie też natknąłem się na ta informacje
Z góry dzięki za pomoc i wszelkie porady oraz odpowiedzi na powyższe pytania
PS. oczywiście jeśli coś pominąłem proszę o uzupełnienie będzie dla przyszłych ludków którzy będą chcieli dołożyć MFA Premium