Dzięki za podpowiedzi! Wersje Golfa mam Highline więc sterowniki w drzwiach jestem pewny że mam ok. Potwierdzeniem tego jest nawet to że mam podświetlenie ambiente drzwi.
@Edit, A kurcze już sam zgłupiałem, przesledziłem wątek od początku i pisane tutaj było że wystarczy jak się ma sterowniki Highline z koncówkami 592 oraz 593 a dalej przeczytałem że i początek musi być inny 5Q4...
Napisze tak mam u siebie sterowniki następujące:
Drzwi kierowcy: 5Q0 959 593B
Drzwi pasażera : 5Q0 959 592B
I dalej nie jestem pewny jak z tymi PINami o ile lewe lusterko na 100% ma mieć 9 PIN tak tutaj w temacie przewija się że prawe ma mieć 13 PIN a 13 +2 jest dla Blind Spot... To jak to w końcu ostatecznie jest?
Co do Blind Spot ogólnie raczej nie planuje doposażać o ten system chociaż nie powiem, że kusi ale takie czysto teoretyczne pytanie, jeśli kupiłbym lusterka Blind Spot i będę miał niepodłączone kabelki od blind spotu to czy będą jakieś błędy po przeskanowaniu auta czy nie? Czy to nie ma znaczenia i mogą być z blind spotem tylko niepodłączone?
Dodatkowo może ktoś podpowiedzieć jaki jest numer części sterownika dla składanych lusterek ten montowany w drzwi z pokrętłem.