Witam posiadaczy Golfików 6!!! Chciałem posłuchać Waszych sugestii czy gotowych rozwiązań w pewnej stukającej sprawie

Moje autko to Golfik VI 2.0 TDI rok.prod. 2009 z przebiegiem 180tysi ze skrzynią DSG.
W czym problem..biegi w automacie zmieniają się dość płynnie(wymieniony olej oraz zawory odpowiadające za ciśnienie w sprzęgłach), redukuje już gorzej,tak twardziej ale DSG takie jest-to moje trzecie i tak zawsze miałem. W sumie nic takiego nie robiłem jeszcze z zawieszeniem-jedynie 2 razy robiłem geometrię, nieznacznie była do poprawienia. Szarpaki były już w boju - niby wszystko norma...wymieniłem także przeguby wewnętrzne z półosiami. Jeździłem krótko z uszkodzoną manszetą ale tragedii nie było. I właśnie..kiedy wrzucam bieg manualnie i dodaj gaz - stuk..takie pojedyncze stuknięcie,nie za głośne ale odczuwalne na nodze(u mnie na dłoni bo jako inwalida mam auto dostosowane

).Staram się leciutko dodać gaz po zmianie biegu to nie stuknie..jeśli szybciej lub mocniej to stuknie.
Czyli ruszam na automacie, wbija się np. 3 bieg,przechodzę na zmianę ręczną,wrzucam 4, gaz...i puk..wrzucam 5,gaz i puk..
Wczoraj niestety stuknęło także w automatycznym trybie..

Koło dwumasowe mam nowe.
Poduszki skrzyni lub silnika? może jakaś końcówka? a może sanki nie trzymają? podobno były tam jakieś z czasem wadliwe śruby..
Dziękuję z góry za za zainteresowanie się moim problem.