Cześć, może ktoś z was będzie wiedział w czym leży problem.
Jakiś czas temu wymieniłem wszystkie poduszki (lewa, prawa, 2 kółka dolne i kijek) na nowe od Lemfordera + wymieniłem cały zestaw sprzęgła i dwumasy (SACHS 2290602004).
Na zimnym silniku auto jeździ kompletnie bez zastrzeżeń, nie występują żądne wibracje, rusza się i cofa idealnie, problem zaczyna się na rozgrzanym motorze. Gdy silnik jest rozgrzany i wszystkie elementy osiągnęły swoje robocze temperatury ruszanie lub cofanie autem to jakaś masakra, trzęsie tak silnikiem i skrzynią jakby zaraz całość miała mi odpaść od auta, nadmienię że na biegu jałowym nie występują żadne wibracje, problem występuje tylko pod obciążeniem.
Utwierdźcie mnie w przekonaniu że to nie wadliwy dwumas (kupiłem zestaw od dystrybutora a nie od jakiegoś Heńka), na całym zestawie zrobiłem może 600km.
Borykał się ktoś z was z podobnym problemem? Coś nie jest poprawnie dokręcone czy może ten typ dwumasy tak ma?
Wcześniej miałem LuKa i takich problemów nie miałem, człowiek chciał spróbować coś "lepszego" a wyszło jak zwykle