Dzisiaj jest 21 lis 2024, 11:21

[MK6] Dwuczęściowe felgi do golfa 6

Moderator: BRUNO55

Regulamin forum Wygląd, rodzaj, rozstawy, szerokości, ET, dobór wzoru i koloru felgi, opony, dystanse itp.

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
  • Autor
  • Wiadomość

Pavelpavel

Niemowa

• Online: 45m 4s
  • Auto: Golf 6
  • Silnik: 1.6 mpi

Dwuczęściowe felgi do golfa 6

Post30 cze 2023, 19:32

Witam. Od długiego czasu szukam felg aluminiowych na lato do mojego VW Golf 6 2009 hatchback 1.6mpi. Niestety ale przez moją znikomą znajomosć w temacie do tej pory na nic się nie zdecydowałem. Jakby tego było mało poprzedni właściciel wsadził zawieszenie gwintowane co jeszcze bardziej komplikuje sprawę doboru felg. Najbardziej podobają mi się felgi w stylu DOTZ Fast seven rozmiar 17”. Możecie mi polecić jakieś inne łatwiej dostępne, podobnie wyglądające (dwuczęściowe?) bo chyba tak to się nazywa felgi do mojego golfika i poradzić jakie et będzie dobre żeby felga nie była za bardzo schowana? Pozdrawiam i przepraszam za moją nieznajomość tematu ;)

Wróć do Opony i felgi