Marka/Model: VW Golf 6 Variant Highline
Rok produkcji: 2011
Silnik/Pojemność/Moc: 1.6 TDI (CAY)
Kolor: LP5W - Tempest Blue Metallic
Układ napędowy: (LHW)
Zawieszenie: 17'' Porto
Car Audio: RNS310
Wyposażenie: Highline + Pakiet dla niepalacych + Panorama-Dach, Hak i inne fiku miku

Modyfikacje zrealizowane:
Umyty
Modyfikacje planowane: Brak
Przyszlosciowe -
RNS510,
Kierownica scieta u dolu,
itp itd

Witajcie,
Poznajcie moj nowy nabytek

mialo byc A4 B7 ale urodzil sie powrot do posiadanych marek ( polo, golf vr6, golf 1.6, )
Od stycznia tego roku szukalem w ofertach Golfa 6 z jak najlepszym wypasarzeniem Czarnego, glownie zalezalo mi na wyposarzeniu by motor byl BM niestety ten nie ma

i przebiegu.
Trafil sie ten oto w rejonie mojego miejsca zamieszkania, wersja Highline szybka decyzja, jedziemy !
Auto ogladalem niestety w deszczu i po zmroku wiec ciezko bylo cokolwiek stwierdzic na miejscu umowilem sie z gosciem ze na drugi dzien przyjedzie do mnie i go obejrzymy dokladnie i jesli bedzie ok sfinalizujemy tranzakcje.
Nastepny dzien umowilem Check w PitStop i tak z uszkodzen to przednia szyba czolowa dwie male dziurki i opony przod zimowe niestety uszkodzenie boczne wymaga wymiany nowych opon, poza kilka malych uszkodzen lakieru ( obic ) i reszta ok. Co do serwisu auto bylo serwisowane w VW do 100k potem nastepny wlasciciel servisowal auto w innym warsztacie wsumie jeden serwis ja kupilem z przebiegiem 138k Auto mialo robiony TÜV i ASO w 11.15 wiec mam spokoj 2 lata a w grudniu byla wymianiana pompa wody i pasek rozrzadu ( pompa przeciekala ) dla mnie lepiej juz nie musze wymieniac paska

Poza tym git
Auto czeka przed domem i czeka na poniedzialek by muc zameldowac

Dodaje foto z dnia zakupu pozniej zaktualizuje sorki za brod ale auto na foto jest mega uwalone