W związku z posiadaniem MK6 w jasnej tapicerce (beż) oraz małego dziecka, poszukuję sprawdzonych pokrowców na fotele. Zależy mi na dobrej jakości oraz odpowiednim dopasowaniu. Może polecicie jakiegoś producenta/dostawcę?
P.s. Ogólnie nie używam pokrowcy, ale przy mały dziecku mam obawy o utrzymanie czystości.
Pokrowce na siedzenia MK6 1.6
Moderatorzy: BRUNO55, rafaello
Regulamin forum
Podłokietnik, kierownica, uszczelki drzwi, szyby, lakier, listwy boczne, lusterka, pasy bezpieczeństwa, siedzenia, fotele, kanapy, gałka zmiany biegów, bagażnik, siłowniki i teleskopy, roleta bagażnika, zamki, pokrętła, regulacje, wycieraczki, podsufitki, elementy karoserii, zderzaki, błotniki, liczniki, poduszki powietrzne, deska rozdzielcza i inne elementy wyposażenia wewnętrznego i nadwozia.
Pamiętaj:
Podłokietnik, kierownica, uszczelki drzwi, szyby, lakier, listwy boczne, lusterka, pasy bezpieczeństwa, siedzenia, fotele, kanapy, gałka zmiany biegów, bagażnik, siłowniki i teleskopy, roleta bagażnika, zamki, pokrętła, regulacje, wycieraczki, podsufitki, elementy karoserii, zderzaki, błotniki, liczniki, poduszki powietrzne, deska rozdzielcza i inne elementy wyposażenia wewnętrznego i nadwozia.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
-
Mario79
- Nieśmiały
- Auto: Vw golf 6 trend
- Silnik: CGGA 1.4 80km
Re: Pokrowce na siedzenia MK6 1.6
Witaj
Ja zalozylem pokrowce do 6 ARES KOGEL-BŁAZUSIAK i musze powiedziec ze sa ok i pasuja do golfa 6,mialem problem troche z montazem pokrowca na siedzenie tylniej kanapy gdyz posiadam mocowania isofix a chcialem zeby byly widoczne,ale ogolnie to pasuja.Niepolecam pokrowcow uniwersalnych gdyz w moim przypadku nienadawaly sie.Ponizej zalaczam link.
http://moto.allegro.pl/pokrowce-samocho ... 84280.html
Ja zalozylem pokrowce do 6 ARES KOGEL-BŁAZUSIAK i musze powiedziec ze sa ok i pasuja do golfa 6,mialem problem troche z montazem pokrowca na siedzenie tylniej kanapy gdyz posiadam mocowania isofix a chcialem zeby byly widoczne,ale ogolnie to pasuja.Niepolecam pokrowcow uniwersalnych gdyz w moim przypadku nienadawaly sie.Ponizej zalaczam link.
Mario79 pisze:Witaj
Mario79 ładną wizytówkę wystawiasz naszemu województwu
-
Mario79
- Nieśmiały
- Auto: Vw golf 6 trend
- Silnik: CGGA 1.4 80km
Udzielilem tylko podpowiedzi koledze z forum odnosnie pokrowcow ja uwazam ze ma sens zakladania pokrowcow ale jesli ktos uwaz ze niema sensu to jest jego sprawa ja mam na ten temat inne zdanie i cale szczescie ze je mam, co do mojego wojewodztwa jesli ci niepasuje to mozesz je zmienic i mam nadzieje ze nigdy cie niespotkam bo bylo by mi wstyd ze tak odp na posty.
Mario79 pisze:Udzielilem tylko podpowiedzi koledze z forum odnosnie pokrowcow ja uwazam ze ma sens zakladania pokrowcow ale jesli ktos uwaz ze niema sensu to jest jego sprawa ja mam na ten temat inne zdanie i cale szczescie ze je mam, co do mojego wojewodztwa jesli ci niepasuje to mozesz je zmienic i mam nadzieje ze nigdy cie niespotkam bo bylo by mi wstyd ze tak odp na posty.
Mario79 chyba Cię troszeczkę poniosło
PS teraz mi jest wstyd że nie rozumiesz
-
Dr.Paulus
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf 6
- Silnik: 1.4 MPI
a czy te pokrowce nie sa aby problematyczne przy nie daj boze wypadku? ze blokuja te poduszki w fotelach? no chyba ze chodzi tylko o pokrowce na tylna kanape.
pomijam juz fakt, ze choc o gustach sie nie dyskutuje... to mi sie pokrowce kojarza z polonezem... i wyglada to nieco dziwacznie w dzisiejszych czasach.
pomijam juz fakt, ze choc o gustach sie nie dyskutuje... to mi sie pokrowce kojarza z polonezem... i wyglada to nieco dziwacznie w dzisiejszych czasach.
"Mówisz, że możesz, to możesz. Mówisz, że nie możesz, to nie możesz. Więc sobie wybierz" - Mistrz Zen Seung Sahn
Dr.Paulus pisze:a czy te pokrowce nie sa aby problematyczne przy nie daj boze wypadku? ze blokuja te poduszki w fotelach? no chyba ze chodzi tylko o pokrowce na tylna kanape.