Witam,
zastanawiam się nad "zamianą" zwykłych lusterek bocznych w golfie 7.5 (2018, benzyna, 130 KM) na składane.
Czy to możliwa/skomplikowana operacja i z jakim orientacyjnie wiązałaby się kosztem?
Proszę o opinie.
Pozdrawiam
składane lusterka boczne
Moderator: flo
Regulamin forum
Inne pytania techniczne, których nie da się zaklasyfikować do jednego z istniejących działów.
Pamiętaj:
Inne pytania techniczne, których nie da się zaklasyfikować do jednego z istniejących działów.
Pamiętaj:
- Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
- W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
- Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
- Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
- Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
- Zanim utworzysz nowy temat w tym dziale, upewnij się czy nie powinieneś zamieścić go w ramach jednego z działów 'GOLF MK7/Pytania i Porady' lub 'Ogólne/Pytania i Porady'
- Hubeltt
- Nowicjusz
- Auto: VW Golf VI
- Silnik: 2.0 TSI
Re: składane lusterka boczne
skomplikowana to zależy dla kogo
Dla majsterkowicza parę godzin pracy (dla mnie niewykonalne hehe)
Wymiana całych lusterek, demontaż tapicerki drzwi i okodowanie.
Wymiana całych lusterek, demontaż tapicerki drzwi i okodowanie.
- wolfmar
- Sympatyk
- Auto: Golf 6 i Golf 7
- Silnik: 102 KM i 130 KM
Re: składane lusterka boczne
Dzięki za szybką odp.
Niestety dla mnie to tez niewykonalne
a wygląda na to że to jednak niezbyt tani zabieg więc poprzestanę na obecnych lusterkach.
Niestety dla mnie to tez niewykonalne