Alcantara nie wygląda biednie, wygląda prestiżowo, w aucie mojego brata tyle razy ile na nią patrzę, to mi strasznie leży

Naoglądałem się ergo Active na zdjęciach i szczerze mówiąc wzór tapicerki podoba mi się mniej. Chodzi o środkową część siedzenia i oparcia. Skóra jest nawet ok, ale lubi się wycierać i pękać szczególnie na boku siedzenia, tam cierpi najbardziej. I można ja konserwować środkami dobrymi, jednak nie zatrzyma to tego procesu, szczególnie jak ktoś kupuje auto na dłuższa perspektywę. Jak na krótko, to w sumie kij z tym. Fajne w tych fotelach jest w sumie wysuwanie przedniej części siedziska. Masaż można pominąć, bo live pisał kilka razy, ze prawie go nie czuć. A, no i podgrzewanie foteli, to dobra rzecz. Podsumowując, w sumie nie są te siedzenia niezbędne, w wielu aspektach alcantarowe są dla mnie ładniejsze, ale za cenę która kosztują w sumie warto je wziąć, choćby dla podgrzewanych foteli. Wracając do odgłosu silnika 1.4 tsi 122 km z Golfa 6 i 7, to powiem, ze są one zupełnie inne. Nagrałem na tą okazje specjalny filmik na moim youtube. Na wolnych obrotach ciszej klika starszy 1.4 tsi, w innych warunkach jest różnie. Poprzeglądaj filmy, bo mam sporo z tej tematyki.
A tutaj link do w/w filmu:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=aom7V_xgJ00[/youtube]