Dzisiaj jest 21 wrz 2021, 06:26


[1,6 TDI 105KM] Start/Stop Usterka brak mocy

Moderatorzy: rafaello, BRUNO55

Regulamin forum Problemy, usterki dotyczące Volkswagen Golf MK6.

Bezwzględnie należy przestrzegać poniższych zasad:
  1. Pojedynczy wątek może dotyczyć dokładnie jednego problemu/usterki (nie rozwiązujemy wielu problemów w jednym temacie).
  2. Pytania, porady, sugestie nie związane z tematyką problemu umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu (nie dyskutujemy na tematy poboczne w ramach danego tematu).
  3. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczyną jego powstania (o ile jest ci znana).
  4. W ramach nowego tematu zastosuj jeden z dostępnych prefixów - precyzujący model w którym wykryto problem lub którego opisana usterka dotyczy.
  5. Tak tytułuj opis swojego problemu aby identyfikował opisywaną w nim treść. Zabrania się używania wyrazów "Problem", "Usterka", "Pomocy" w tytule wątku - to jest oczywiste!

Pamiętaj:
  • Przed założeniem nowego tematu, sprawdź (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  • Szczegółowo opisz swój problem/usterkę (nie pomijaj żadnych informacji) - im więcej szczegółów, tym większe szanse na jego pozytywne i szybkie rozwiązanie.
  • Problemy/Usterki dotyczące Golf 7 znajdują się w dziale MK7
  • Jeżeli otrzymasz odpowiedź, poradę na opisany problem - odwdzięcz się przyznaniem pochwały. Tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
  • Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  • Autor
  • Wiadomość
Offline

zx9r1

Nieśmiały

  • Posty: 26
  • Rejestracja: 08 lip 2016, 16:50
  • Lokalizacja: Turek
  • Online: 1d 3h 59m 8s
  • Auto: Golf VI R-line
  • Lokalizacja: Turek

Start/Stop Usterka brak mocy

Post11 wrz 2021, 21:35

Witam, potrzebuje pomocy może ktoś miał już taki przypadek. Otóż podczas dłuższej jady wyskakuje mi usterka układu Start/Stop auto traci moc mruga kontrolka od świec oraz kontrolka od tempomatu jest z wykrzyknikiem, po zatrzymaniu pojazdu i zgaszeniu jakiś czas jest dobrze. Zauważyłem gdy wyłącze opcje start/stop przejadę bez tej awarii ponad 500km i nic się nie dzieję. Jak start stop włączony losowo awaria się ponawia. Podłączyłem dziś kompa nie zauważyłem żadnych błędów. Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Wróć do Problemy / Usterki

Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości