Dzisiaj jest 02 kwie 2025, 01:25

Nieoryginalna kamera cofania pod RNS

Car audio, nawigacja, zestaw głośnomówiące, CB radia ...

Moderator: BRUNO55

Regulamin forum Fabrycznie i niefabryczne systemy dźwiękowe, wzmacniacze, głośniki, zestawy głośnomówiące, bluetooth, nawigacje fabrycznie i niefabryczne, CB radia, anteny, TV i inne multimedia ...

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę
  • Autor
  • Wiadomość
Awatar użytkownika

kakaruto

Mieszkaniec

• Online: 91d 17h 26m 50s
  • Pochwały: 6
  • Auto: Golf 6
  • Silnik: CAVD

Nieoryginalna kamera cofania pod RNS

Post04 cze 2013, 07:54

W związku z prośbą kolegi który to jeździ VW Caddy, moja prośba głównie do Ciebie Kamilu bo o ile mnie pamięć nie myli to widziałem u Ciebie takie oko Saurona nad tylną rejestracją. Oczywiście jeżeli ktoś inny niż Kamil ma coś do zaproponowania, to piszcie śmiało :food:

Kolega chce zamontować tanim kosztem kamerę cofania i wyświetlać jej obraz na RNS-510 (nie wiem czy to ma znaczenie, ale on posiada jednego z wcześniejszych wersji RNS - niestety nie pamiętam jaki). Kompletnie nie interesuje go rozwiązanie na oryginalnych częściach VW ze względu na cenę więc proszę nie proponować tego rozwiązania.
Prosiłbym o przykładowe ceny najlepiej z linkami, opis sposobu montażu oraz wszelkie inne istotne informację.
My TSI

Lewart_waw

Gadatliwy

• Online: 2d 11h 30m 24s
  • Pochwały: 3
  • Auto: Golf R
  • Silnik: 2.0 TFSI 300 ++

Re: Nieoryginalna kamera cofania pod RNS

Post09 cze 2013, 11:34

jest taka możliwość żeby podłączyć tanią kamerę pod RNS-510. musi tylko zrobić przejściówkę cincha na kostkę do RNSa
jak wyciągnie się RNS to są opisane kostki, kostka do której trzeba podłączyć kamerę znajduje się pod kostką antenową

Wróć do Multimedia