Cześć,
ja mam zupełnie odmienną opinię. Byłem z samochodem(VW Tiguan - na gwarancji) ponieważ pękła mi obudowa pokrętła od włączania świateł. Wszystko było pięknie do momentu kiedy specjalista Pan gwarant - tak go tytułowano, zaczął się przyglądać, potem stwierdził, że musiałem śrubokrętem cos tam majstrować przy włączniku i dlatego pekło. Oczywiście zaczęła sie dyskuja, finał był taki, że mocno wkur...... zawinąłem się i pojechałem do Iczaka, gdzie bez problemu na gwarancji wymieniono mi włącznik.
Robiłem naprawę powypadkową u nich w VW POLO, po tygodniu od odbioru pojawiły się matowe plamy, pojechałem wypolerowali bez problemu, fajnie miło, przeprosili. Po pół roku zaczęła pojawiac się rdza na styku szyby i blachy, pojechałem. Tutaj niestety tragednia, kierownik blacharni zaczął mi wmawiać, że auto 5 letnie i takie rzeczy moga się pojawiać, źle myję atuto - Karsher za duże ciśnie, wymigiwał się od odpowiedzialności, nie ich wina. Stwierdziłem, że szkoda renwów i czasu , zrobiłem w innym zakładzie i jest wszytsko OK.
W obecnym aucie muszę wymienic moduł BT aby współpracował z iPhonem i telefonami na Androidzie, dzwoniłem do nich, nie wiedzą, nie da się, Pan z serwisu na koniec rozmowy powiedział, że jak będę wiedział jak to zrobic abym się z nimi skontaktował. Nawiasem mówiąc, dopiero po interwencji w VW Group Polska ktoś z innego dealera (Krotocki-Cichy) łaskawie coś próbował z tym zrobić. Oczywiście na formu szybciej uzyskałem odpowiedź
.
Zamierzam jeszcze u nich założyc tempomat ponieważ mają najniższą cenę za montaż. Chyba, że ktos wie gdzie w Łodzi można to zrobić po za Aso?
Podsumowując nie mam dobrej opnii o Bednarku, są nowi na rynku ale wógle sie nie uczą i nie podnoszą swoich kwalifikacji.