Hej mam problem z dostającą się wodą do auta... Od razu nadmienię, że szyba była wymieniana i wiem, że prawdopodobnie jest nieszczelna ale od strony pasażera (robiłam test z wodą i za 2 tyg jadę na wklejenie ponowne). Problem polega na tym, że od tego czasu zakrywam auto plandeką i parkuje pod zadaszeniem a mimo to dzisiaj zobaczyłam cały dywanik pod kierowcą mokry
Macie może pomysł skąd się mogła wziąć? Klima jest ale jest popsuta chłodnica więc nie używam.
Jedyne co, dzisiaj byłam na myjni ale tylko w celu umycia przedniej szyby od owadów. Mycie za 1 zł chyba nie nalałoby tyle wody. A jest jej tyle jakbym co najmniej miała otwartą szybę.
Auto ma szyberdach ale tak jak już pisałam, jest przykrywane i odkąd zobaczyłam tą nieszczelność parkowane tak, że nie ma opcji żeby to było od deszczu
Co radzicie? Czytałam w innych wątkach, żeby zdjęć ten plastik pod szybą ale w tamtych tematach była opcja dostania się deszczówki do auta a u mnie na 99% nie. Czy uszkodzona chłodnica może być przyczyną?