Dzisiaj jest 04 gru 2024, 19:58

Odis

Moderator: BRUNO55

Regulamin forum Moduły elektroniczne, sterowniki, sygnalizacja (kontrolki, buczki, wyświetlacze), instalacje, wiązki, piny, wtyczki, ładowanie, rozruch, immobiliser, alarm, centralny zamek, moduł komfortu, czujniki.

Pamiętaj:
  1. Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
  2. W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
  3. Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
  4. Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
  5. Jeżeli otrzymasz odpowiedź na zadane pytanie, odwdzięcz się przyznaniem pochwały - tu przeczytasz jak przyznać pochwałę

Uwaga
- Prośby o kodowanie i diagnostykę logów lub błędów zamieszczaj w dziale Diagnostyka i kodowanie
  • Autor
  • Wiadomość

MarcinM

Nowicjusz

• Online: 9h 10m 6s
  • Auto: VW Golf 6
  • Silnik: 1.6 TDI

Odis

Post04 cze 2023, 19:43

Cześć nie wiem czy dobry dział ale poszukuje kogoś z Warszawy lub okolic z odisem, potrzebuje zakodować kluczyk i sprawdzić światła niestety vcds nie może mi zakodować kluczyka. Czy jest tu osoba która może mi pomóc w tym temacie ?

tatian

Aktywny

• Online: 8d 1h 43m 24s
  • Pochwały: 1
  • Auto: VW Golf MK7
  • Silnik: CRBC

Re: Odis

Post04 cze 2023, 20:06

Spróbuj napisać do Wubu

Wysłane z mojego SM-S916B przy użyciu Tapatalka
Awatar użytkownika

maartinj

Forumowicz

• Online: 9d 12h 9m 21s
  • Pochwały: 20
  • Auto: VW
  • Silnik: 2.0 TDI CFGC

Post05 cze 2023, 06:57

MarcinM pisze:Cześć nie wiem czy dobry dział ale poszukuje kogoś z Warszawy lub okolic z odisem, potrzebuje zakodować kluczyk i sprawdzić światła niestety vcds nie może mi zakodować kluczyka. Czy jest tu osoba która może mi pomóc w tym temacie ?

a co Ci vcds pisze ?
jakies info, auto z kessy , jakis błąd ?
vcds zrobi to samo co odis w zasadzie , no chyba ze auto jest z Kessy wtedy odis online

MarcinM

Nowicjusz

• Online: 9h 10m 6s
  • Auto: VW Golf 6
  • Silnik: 1.6 TDI

Post05 cze 2023, 12:10

Właśnie nie ma błędu, problem w tym że nie mogę wogole nie mogę zakodować kluczyka, dlatego chcę spróbować za pomocą odisa. Auto jest bez systemu kessy

Wróć do Elektryka i Elektronika