Arek_VI pisze:Mam ten sam problem z Dynaudio 10- kanałowym. W przednich drzwiach muszę wyrzeźbić miejsce pod głośniki średniotonowe. Brak mi weny i czekam aż przyjdzie

Wszystko można zakodować bey problemu.
No to gratuluję bo ten zestaw gra naprawdę pięknie. Żadne bose itp nie ma szans. Ponadto po montażu od razu masz świetny dźwięk i nie musisz nic ustawiać, kombinować, regulować wzmacniaczy itp bzdury - takie plug and play i wszystko śmiga, jak dasz głośność na max nic nie masz przesterowane - po prostu jest tak jak powinno być

z tego co wiem tam jest osobno każdy głośnik wysterowany tak żeby było dobrze.
Swoją drogą zanim zmodziłem się z tym dynaudio, to byłem negatywnie zaskoczony jakością dźwieku rnsa na ori głośnikach. Miałem kiedyś fabię z radiem pioneera za chyba 600 zł + głośniki blaupunkta za 250 zł i lepiej grała, niż rns na ori glośnikach

dopiero po zapięciu dynaudio rns zaczął grać jak należy. Byłbym też ostrożny z tekstami typu "moje aftermarketowe głośniki i mój aftermarketowy wzmacniacz zagra lepiej niż to całe dynaudio". Ja głośniki jbl power i wzmak jbl wymontowałem bo słabo było pod rns i jak w to miejsce wstawiłem ten zestaw, to dopiero zobaczyłem, co to znaczy ładny dźwięk

Także polecam wszystkim ten setup.
Daj znać jak coś wyrzeźbisz.
pozdrawiam,
Maciek