Cześć,
trochę odgrzeję kotleta i przyłącze się do wątku. Temat podobny, ale wychodzi, że nie taki sam.
Mam w samochodzie MIB1 Discover Media. Chyba. W sensie jest z nawigacją, to Discover, nie Composition, tak? Auto z 2015, przedlift. Chciałbym w jakiś sposób pożenić to z AppConnect. Albo raczej z CarPlay. Jak tak przegrzebuję internety, to widzę, że raczej z MIB1 dużo się nie zwojuje... Co zatem można z tym zrobić?
Dopuszczam różne możliwości. Od wymiany fabrycznych komponentów, po te różne chińskie przystawki z Aliexpress.
I teraz tak. Jeżeli bym chciał zrobić to tak po bożemu, na oryginalnych częściach, to co musiałbym wymienić? Samo to pudełko w schowku, czy ekran też? W skrytce, tej co jet w miejsce popielniczki, mam gniazdo AMI. Też pewnie by to trzeba było zastąpić USB.
Podpowiecie mi, jak się do tego zabrać? A może ktoś by się podjął? Tutaj widzę, kolega @pab567 się takimi rzeczami zajmuje/zajmował. Dogadalibyśmy się jakoś?
Wrzucam może kilka fotek, żebyście mogli zweryfikować, czy jakiś głupot nie wypisuję:
KLIK 1KLIK 2KLIK 3KLIK 4KLIK 5EDIT:
O, na przykład czy takie coś by się nie sprawdziło w moim przypadku?
Strasznie długi link z Aliexpress