Regulamin forumSerwisowanie samochodu, klimatyzacji, dobór oleju, wycieraczek itp. materiałów eksploatacyjnych, czyli bieżące sprawy eksploatacyjne.
Pamiętaj:
Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
Witam, Jak wygląda wasza pielęgnacja o auto zimą? W jaki sposób radzicie sobie z zamarzniętymi szybami? nie wiem czy maty lub pokrowce to na pewno dobry pomysł.
Mój opa Gerard swojego golfa stawia w ocieplanym garażu na klockach żeby oponki nie cierpiały, do tego przykrywa autko białym prześcieradłem coby się lakier nie kurzył. W każdą sobotę jest odpalany na 5 min by sie akumulator podładował i olej w silniku pomieszał. Jak mu wyjdzie gwarancja aso i opa das auto wymieni na golfa 10 generacji to ja jestem pierwszy w kolejce do odkupienia w rodzinie