piotrek1388 pisze:DM jest mega
Czekam co ciekawego w nim uruchomisz poprzez adaptacje.
Np. Offroad
Offroad już mam a na inne adaptacje przyjdzie czas. W tej chwili skupiam się nad wgraniem punktów POI z suszarkami, fotoradarami przejazdami kolejowymi i t.p. Jest to trudna sprawa bo niemieckie strony do konwertowania są pozamykane a ci co maja to zrobione przez Car-net nie chcą udostępnić. Ja mimo że mam odblokowany Car-net jeszcze tą drogą nie próbowałem. Z czasem i to rozgryzę. Do tego ostatecznie chcę uruchomić prawidłowo działający Mirror-link bo to jest teraz to porażka. Wszystko leży po stronie telefonu i tu należy robić zmiany.
-- 16 lut 2020, 09:59 --
Rysiek pisze:Witam . Super stacja. Daj znac jak bedzie sie spisywalo radio tz. czy RDS trzyma fale podczas jazdy do innych miejscowosci w Polsce bo to mnie bardzo intetesuje . ( moja stacja ma z tym problem ) Pozdrawiam . Rysiek
Na początku nie było dobrze.Odbiór FM zanikał a DAB działał tylko w sporadycznych miejscach. Ale kiedy VCDS pokazał mi że obydwie anteny mają zwarcie do masy i mimo czyszczenia i suszenia nic to nie dało zamontowałem na dachu antenę rekin od VW POLO która obsługuje FM,GSM,GPS i DAB. Po tej operacji wszystko śmiga lepiej niż bym się spodziewał . Na FM mam stacje których nigdy tu nie łapałem a DAB śmiga w każdym miejscu czego nie mogłem stwierdzić na RNS510. RDS działa tak jak powinien.