tberent pisze:Nie widziałem ceny ale wiem jedno. Auto piękne i zadbane . Zrobione ze smakiem.
Jak wyżej pisali to ludzie kupują rocznik i cene.
Żeby zarobić to przywrócić go do serii bo się sprzeda i tak bo nie bity GTD. Za graty Weźmiesz swoje
Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka
Tomku, nie chce zarobić. Po prostu chce sprzedać go za tyle, ile jest wart! Potencjalny nabywca ma wszystko zrobione i na dodatek potwierdzone w książce i w historii w ASO.
Perzy 190 tyś. wymieniony OEM rozrząd kompletny, tarcze przód i tył wraz z klockami, nowy OEM kolektor, DSG chodzi jak masełko, silniczek bez wycieków, turbina jak nowa i całe zawieszenie łącznie z amorkami DCC. Ostatnio oba łożyska przód, bo zdawało mi sie, ze szumi.Reagowałem na najdrobniejszy szczegół. Robiłem to wszystko, dla siebie, bo nie nosiłem sie z zamiarem sprzedaży. W ASO aż się dziwią, ze taki egzemplarz istnieje. Na wszystko faktury. Ostatnio nawet kupiłem zderzak do przodu na 6 PDC bo chciałem na wiosne zabrać sie za Blind spota i sade assista i żeby nie wiercić w swoim...
Można rozszabrować auto, nawet powymieniać inne części na gorsze - tylko czy o to chodzi?
Jak do tego doliczę czas, który przy nim spędziłem... staje sie bezcennym.