Co do ASO to mam złożone papiery (zostały też zrobione oględziny w ASO). Dzwoniłem z zapytaniem w jaki sposób samochód zostanie naprawiony. Otrzymałem informację że będzie lakierowanie z cieniowaniem. I teraz zastanawiam się czy oni mają kosztorys ubezpieczyciela i się go trzymają... czy zrobili swój (kosztu nie podali). Czytając w internecie też natknąłem się na tematy w których poszkodowani pisali że dopóki element nie został wgnieciony to wymiany nie było w aso.
Pomimo, że mam złożone papiery w ASO to i tak nadal mogę zdecydować czy chcę gotówkę czy ASO. Właśnie teraz stoję przed decyzją.
Co do UFG super sprawa. Nawet nie wiedziałem że takie coś można zrobić. Będę wiedział na przyszłość
Wydaje mi się że kolega shark ma dużo racji i też poinformuje że sprawę oddaje do firmy zajmującej się takimi sprawami, zobaczymy jak zareagują.
Bonus: dostałem tylko informację z kwotą jaką mogą wypłacić na konto, jednak nie otrzymałem żadnego kosztorysu. Czy nie powinienem dostać rozpiski co i za ile?
Dzięki chłopaki - dużo mi pomogliście jestem bardzo wdzięczny za podzielenie się wiedzą