Regulamin forumWewnętrzne i zewnętrzne modyfikacje wizualne w celu uzyskania bardziej sportowego lub ładniejszego wyglądu tj. zmiany atrapy, zderzaków, lotek, foteli, kierownicy, podsufitki itp. elementów wpływających na zmianę wyglądu.
Pamiętaj:
Pytania, porady, sugestie niezwiązane z danym tematem umieszczaj w osobnym temacie właściwego działu.
W przypadku samodzielnego rozwiązania opisanego problemu, opisz sposób jego rozwiązanie wraz z przyczynę jego powstania (o ile jest ci znana).
Przed założeniem nowego tematu, sprawdź, (przy pomocy funkcji Szukaj) czy istnieje wątek opisujący analogiczny problem, a jeżeli istnieje to kontynuuj w nim dyskusję.
Równolegle obowiązują wszystkie zasady opisane w ramach Regulaminu forum
Tak jak w temacie jestem nowym nabywca golfa vi i składam w nim przod ogółem jestem mega zadowolony z wyposazenia bo jest to mój drugi w życiu golf i ma w środku po za czarnym sufitem. Brakuje mi z zewnątrz tylko rlinu i myślę powoli powoli go zkaldac. A skoro zderzak przód i tak do malowania to myślę nad zakupem wersji od rline w gruncie rzeczy są bardzo podobne z seryjnym. Czy kratki pasują od zwykłej wersji oraz czy ślizgi są te same? W sprawie tyłu i progów to wiem jak co zrobić tylko co z lotka klapy? GTD GTI Rline wszystko to samo?
Ślizgi te same w przednim zderzaku, więc kupuj r-line, co do spoilera klapy taki sam gti/gtd/r-line, jedynie pilnuj by spoiler był kompletny, najważniejszy czarny wewnętrzny element montujący, którego nie da się osobno dokupić.
Cześć, podpinam się pod temat z podobną kwestią. Mam wersję Highline i chciałbym zmienić zderzak. Mam bixenon wiec i spryskiwacze świateł. Wiem że zaślepki spryskiwaczy świateł do zderzaka r line są inne, z tego co się zorientowałem to 5K0955109E i 110E.
Pytanie brzmi czy zaślepki od r line będą pasowały do spryskiwaczy świateł z mojego auta? Jeśli nie to rozumiem, ze musiałbym zmienić również spryskiwacze i ich mocowania?